Toimitus ja toimitus

Toimitus

Varastotilanne toimitetaan yleensä varastoomme 1-5 työpäivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Jos myynti on suuri, viivästyksiä voi ilmetä. Yritämme parhaamme toimittaa mahdollisimman nopeasti. Yritämme tietenkin lähettää tilauksesi mahdollisimman pian, mutta viivästykset saattavat tapahtua kauden ja tilauksen mukaan. Tavoitteenamme on, että kaikki tilaukset saatiin arkipäivisin ennen klo 10.00, joka sisältää myös vain varastossa olevia tuotteita, on lähetettävä samana päivänä. Kun tuotteet ovat pakattuja ja valmiita toimittamaan sinulle, lähetysvarmennus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen tilillesi osoitettuun osoitteeseen. Toimitusvahvistus lähetetään, kun paketti on pakattu eikä näin ollen ole, kun merenkulku on alkanut. Siksi saattaa kestää muutaman tunnin päivässä ennen paketin jäljittämistä esimerkiksi Postenin tai DHL: n verkkosivuilla. Jos tilauksessasi on sekä varastotiloja että varastomateriaaleja, voit saada varastosi varastosta aikaisemmin kuin ne, jotka eivät ole tällä hetkellä saatavilla. Jos näin käy, ota yhteyttä ensin.

Laivat

Toimitustapa
Postnord ja DHL Home Delivery toimittavat pakettimme (Norja, Suomi, Tanska, muut maat). Pakkaus saapuu lähimpään postitoimitukseen tai kodin toimitukseen ovelle.

Merenkulku Sarjat
Meillä on erilaiset merenkulkualueet eri kuljetusmaksuilla. Lähetyksen hinta näkyy tuotesivulla hinnan alapuolella. Jos tilaukset ylittävät 400 Euro, se on maksuton.

Unpatched kohteet
Pidätämme oikeuden veloittaa palautuksesta, toimituskuluista jne. Sinulta veloitetaan 25-50 Euro: n vähimmäispalkkio maksamattomissa paketeissa.