Kauppa Trollhättan

Tervetuloa varastomyymäläämme Trollhättaniin moottoripyörävaatteita ja tarvikkeita varten! Olemme ylpeitä tarjotessamme sinulle upean kokemuksen myymälässämme, jossa löydät kaiken tarvittavan varustaaksesi itsesi seuraavalle matkallesi.

Myymälästämme löydät laajan valikoiman moottoripyörävaatteita sekä miehille että naisille. Meillä on kaikkea kestävistä moottoripyörätakeista ja -housuista suojaaviin hansikkaisiin ja kypäriin. Valikoimamme on huolellisesti valittu vastaamaan korkeimpia turvallisuusstandardeja ja sopimaan kaikkiin tyyleihin ja tarpeisiin.

Tule tutustumaan varastomyymäläämme moottoripyörävaatteita ja tarvikkeita varten ja löydä upea valikoima sekä tuotteidemme korkea laatu. Odotamme innolla tapaamistamme ja autamme mielellämme viemään moottoripyöräkokemuksesi seuraavalle tasolle!
Teet ostokset aivan kuten verkkosivuillamme. Tarjoamme myös samat helppokäyttöiset ja kätevät maksuvaihtoehdot myymälässä kuin verkkosivuillammekin.
Olipa kyseessä ostoksesi myymälässämme tai verkkosivuillamme, pyrimme aina tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ostoskokemuksen. Arvostamme aikaasi ja pyrimme tekemään ostoksesi mahdollisimman sujuviksi ja mukaviksi.

Aukioloajat: 
Tervetuloa uusiin tiloihimme:

Arkisin 10-17

Lauantaisin Lördagar  Stängt. Öppnar återigen Feb/Mars. Datum meddelas senare!


Suljettu näinä juhlapyhinä:  Stängt under dessa helgdagar:
Påsk
Torsdag 6 april (skärtorsdag): Ordinarie öppettid
Fredag 7 april (långfredag): Stängt
Lördag 8 april (påskafton): Öppet till 15:00
Måndag 10 april (annandag påsk): Stängt
   
Valborg och första maj     
Måndag 1 maj: Stängt
      
Kristi himmelsfärd     
Onsdag 17 maj: Ordinarie öppettid
Torsdag 18 maj (Kristi himmelsfärdsdag): Stängt
         
Sveriges nationaldag  
Tisdag 6 juni (Sveriges nationaldag): Stängt

Midsommar     
Fredag 23 juni (midsommarafton): Stängt
Lördag 24 juni (midsommardagen): Stängt
     
Allhelgonahelgen  
Lördag 4 november (alla helgons dag): Stängt
      
Jul 2023   
Måndag 25 december (juldagen): Stängt
Tisdag 26 december (annandag jul): Stängt


 
 

Lextorpsvägen.985
46165 Trollhättan


 
 
 
ATT TÄNKA PÅ INNAN BESÖKET:
I butiken brukar man hitta det mesta men det förekommer då många produkter skickas direkt från huvudlagret i Tyskland, Spanien och Storbrittanien.  Det kan hända att produkten du eftersöker inte finns tillgängligt just då i butiken Trollhättan. Du kan alltid prova fram din storlek med andra liknande produkter för att säkerställa din storlek och därefter göra en direkt beställning. Du har alltid öppetköp på produkter du beställer förutom måttsydda lösningar.