Nahkaliivit Club designilla

KLUBISUUNNITTELUT NAHKASLIIVIT

Sinä suunnittelet ja me valmistamme!
 

 
Valitse liiveistämme tai suunnittele omasi!
Meillä voit vapaasti valita, miltä haluat klubiliivisi näyttävän. Valitse materiaali, josta pidät eniten. Olipa kyseessä lampaan nappa, vuohi tai lehmännahka. Tai miksei tehdä tekstiililiivi. Valitset tarkalleen, miten haluat tehdä sen. Useimmissa tapauksissa voimme lähettää myös digitaalisen näytteen hyväksyttäväksi.
Laatua innovatiivisella tuotannolla

Saat saman laadun, ellei paremman, räätälöidyissä liiveissäsi, koska ne valmistetaan käsin askel kerrallaan täysin mittojen ja mieltymystesi mukaan.Laastarit - Kirjonta - Kohokuvio - Painatus
Tarjoamme kaikenlaisia ​​painatusmahdollisuuksia terävillä Kangaslapuilla tai miksei kohokuvioidulla painatuksella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, mitä voimme tarjota.


 


Mukauta sinulle tai klubille/koululle
Mitä rakastamme räätälöidyissä vaatteissa eniten, ovat äärimmäisen istuvuuden lisäksi lähes loputtomat mahdollisuudet. Silmiä hivelevistä malleista kirjontaan tai painatukseen. Luo itsellesi tai jotain liian eksklusiivista seurallesi tai autokoulullesi.

Räätälöidyt seuraliivit:
Alta voit ladata mittauslomakkeet räätälöityjen klubiliivien valmistamista varten.
Jos haluat täyttää lomakkeen nyt, voit ladata sen alta:
Lataa lomake ja täytä se ja lähetä sitten mittasi meille sähköpostitse.

Länk till PDF fil:    Klicka här för att ladda ner PDF filen

Länk till Excel fil:   Klicka här för att ladda ner Excel filen

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja lähetä tietosi, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää siitä, kuinka voimme auttaa sinua uusien klubiliivien kanssa.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin kerromme lisää?