Noin Sharkspeed

MOOTTORIPYÖRÄ-/CROSS-VAATTEET JA -ASUSTEET

Me (Sharkspeed) toimitamme tänään täydellisiä konsepteja moottoripyörä / risti / enduro-telineissä, suojauksessa ja katumuodissa halvemmalla kuin monet muut samalla alalla. Se, että voimme tehdä ne mahdollisiksi, on se, että ostamme suoraan valmistajan tuotemerkeiltä ja tarjoamme melkein tukkuhintoja suoraan loppukuluttajalle! Siksi asiakkaamme kokevat hintamme erittäin alhaisiksi verrattuna siihen, mitä muut yritykset veloittavat vastaavista valikoimista.
Olemme olleet olemassa lähes 20 vuotta ja myymme:

  • Ruotsi

  • Norja

  • Tanska

  • Suomi

  • Sveitsi

Menestyksemme on paluumuuttajien ansiota, jotka ovat johtaneet meidät kehittämään ja jatkuvasti uudistamaan valikoimaamme. Olemme johtava mittatilaustyönä valmistettujen moottoripyörävaatteiden sekä toimittajiemme itse suunnittelemien vaatteiden valmistaja.

Tarjoaa alhaiset hinnat - Sama laatu - halvemmat hinnat!

Konseptimme perustuu siihen, että tarjoamme asiakkaalle aina hyviä tuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan ja siksi takaamme halvimman hinnan takuun koko valikoimallemme. Pohjoismaiden ollessa otteessamme tunnemme, että olemme hyvässä vauhdissa ja haluamme käyttää tilaisuutta kiittääksemme kaikkia asiakkaitamme vielä kerran saamastamme avusta ja tuesta ja lupaamme teille, että riippumatta siitä, kuinka suuria saamme, meillä on aina markkinoiden halvimmat hinnat.

Meillä on myös näyttelytila Trollhättanissa, jossa on mahdollista nähdä tuotteet paikan päällä ja tehdä ostoksia.
Olemme erikoistuneet mittatilaustyönä valmistettuihin moottoripyörätelineisiin, joissa voit suunnitella oman telineen tai tilata suuria kokoja. Jos olet uusi asiakas, älä huoli, sinulla on aina 14 päivän avoin ostos ja 30 päivän vaihto-oikeus kaikkiin tuotteisiimme paitsi mittatilaustyönä tehtyihin tilauksiin. Annamme myös 1 vuoden takuun kaikille tuotteillemme, ellei tuotekuvauksessa toisin mainita.

Joten anna meille mahdollisuus ja lupaamme tehdä sinut onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

Sharkspeed Online -ratkaisut
Sisältää F-veroa
Lextorpsvägen.985
46165 Trollhättan
Sähköposti: [email protected]
Puhelin:  +4610-55 197 86