Avoin osto / palautus

Avaa osto 30 päivää 

Sinulla on täysi peruuttamisoikeus 30 päivän ajan edellyttäen, että et ole käyttänyt tuotetta ja että se palautetaan olennaisesti muuttumattomana. Palautuksen / vaihdon tapauksessa sinä asiakkaana olet vastuussa niiden tavaroiden lähettämisestä takaisin meille, jotka haluat palauttaa / vaihtaa. Voit vapaasti käyttää samaa pussia / laatikkoa, johon sait tavarat. Tuote on palautettava samassa kunnossa kuin ostaessasi sen. Kaikki takaisin lähetetyt tavarat on pakattava pussiin tai pahvilaatikkoon. Vaihtaessamme, palauttaessamme tai tehdessämme reklamaatiota noudatamme Ruotsin kuluttajaviraston verkkokauppaa koskevia sääntöjä. Jos tuotteita käytetään, palautusta ei hyväksytä (voit tietysti kokeilla tavaroita, mutta et käytä niitä, jos haluat tehdä palautuksen tai vaihdon). Jos tuotteessa (tuotteissa) ei ole etikettejä, vaikka vaate olisi käyttämätön, Sharkspeed joutuu vähentämään jopa 30% tavaroiden arvosta. Koska emme voi myydä tuotetta / tavaroita kenellekään uudelle asiakkaalle. Yleisesti ottaen palautuksen rekisteröinnistä kestää noin 10 työpäivää, kunnes saat hyvityksen. Huomaa, että peruuttamisoikeus ja vaihto-oikeus eivät koske mittatilaustöitä. Lue tämä kohdasta "Mittatilaustyöt". Noudatamme yleisen valituslautakunnan suosituksia. Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi asiaan, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Sinulla on asiakkaana oikeus avata pakkaus maksutta tarkistaaksesi, että tuote toimii. Sinulla on aina oikeus peruuttaa ostoksesi, jos tuote on loppunut varastosta. Peruuttamisoikeus koskee koko Sharkspeed-aluetta. Peruuttamisoikeus ei koske käyttöön otettua tavaraa. Asiakkaana olet velvollinen tarkistamaan toimituksesi. Peruuttamisoikeutta käytettäessä tuote on palautettava olennaisilta osiltaan muuttumattomana. Kun olemme vastaanottaneet tavarat takaisin ja arvioineet palautuksen tavaroiden kunnon perusteella, maksamme 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta takaisin tavaroista maksamasi summan, 

HUOM! Normaalisti kestää noin 2 viikkoa siitä, kun lähetät palautuksen meille, ennen kuin saat hyvityksen. Poikkeustapauksissa hyvityksen saaminen voi kestää jopa 30 päivää, mikä on lain mukainen enimmäisaika. Ota rohkeasti yhteyttä ennen kuin palautat tavarat, voimme sitten lyhentää käsittelyaikaa, jotta olet tyytyväinen.

Napsauta "Ota yhteyttä" ja lähetä pyyntösi.

Paketti lähetetään osoitteeseen:
Sharkspeed
Kardaanin tie.37
46138 Trollhättan

Lähetä sitten kopio kuitista ja kirjoita muistiin, mitä se muutetaan. Jos tuotetta on varastossa, se lähetetään välittömästi. Palautuksia tehdään vain, jos tuote on käyttämätön ja uudessa kunnossa. Palautuksen toimituskulut maksaa ostaja. Huomioithan, että pakettiin on liitettävä kopio kuitista sekä palautuksen syy. Reklamaation / palautuksen / vaihdon yhteydessä on mahdollista ostaa sopimusperusteisia alennettuja lähetystarroja suoraan verkkosivustoltamme. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse rahtikirjan, jonka sitten tulostat ja laitat paketin päälle ja luovutat sen lähimpään toimituspisteeseen (Posten). Kun ostat lähetystarroja verkkosivustoltamme, käsittelyaika lyhenee, kun otetaan huomioon, että paketti lähetetään yrityspakettina ja toimitetaan meille seuraavana päivänä. Jos päätät sen sijaan lähettää paketin tavallisena postipakettina, käsittelyaika on pidempi, koska paketti on sitten noudettava henkilökohtaisesti lähimmästä palvelupisteestä.

Vaihto

Haluamme ilmoittaa sinulle, että tuotteidemme palautuskäytännön mukaan emme voi tarjota mahdollisuutta tuotteiden vaihtamiseen. Sen sijaan pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen haluamastasi tuotteesta.
Vastaanotamme kaikki palautukset ja hyvitämme maksun niistä tuotteista, jotka palautat meille. Olemme toteuttaneet tämän käytännön, jotta voimme käsitellä palautukset nopeasti ja tehokkaasti asiakkaillemme.
Ymmärrämme, että uuden tilauksen tekeminen voi olla vaivalloista, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että tämä käytäntö mahdollistaa meille kaikkien palautusten nopean ja ammattimaisen käsittelyn.
Kiitämme ymmärryksestäsi ja odotamme jatkavan erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamista. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tuotteidemme palautuskäytännöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valitus 

Kuluttajana sinulla on valitusoikeus siitä päivästä lähtien, kun vastaanotat tuotteen. Sinun on jätettävä viesti virheestä "kohtuullisen ajan kuluessa", kun olet havainnut sen. Jos teet valituksen kahden kuukauden kuluessa, kuluttajaostolain mukaan se lasketaan aina tehdyksi ajoissa. Kohtuullinen aika voi kuitenkin olla pidempi kuin kaksi kuukautta. Jos General Complaints Board (ARN) esittää riita-asian, Sharkspeed noudattaa heidän suositustaan asiassa. Ota meihin yhteyttä ennen tavaroiden palauttamista. Napsauta "Ota yhteyttä" ja lähetä pyyntösi. Emme hyväksy Bussgodsia. Lähetä paketti yrityspakettina nopeinta käsittelyä varten. Reklamaation / palautuksen / vaihdon yhteydessä on mahdollista ostaa sopimusperusteisia alennettuja lähetystarroja suoraan verkkosivustoltamme. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse rahtikirjan, jonka sitten tulostat ja laitat paketin päälle ja luovutat sen lähimpään toimituspisteeseen (Posten). Kun ostat lähetystarroja verkkosivustoltamme, käsittelyaika lyhenee, kun otetaan huomioon, että paketti lähetetään yrityspakettina ja toimitetaan meille seuraavana päivänä. Jos päätät sen sijaan lähettää paketin tavallisena postipakettina, käsittelyaika on pidempi, koska paketti on sitten noudettava henkilökohtaisesti lähimmästä palvelupisteestä.

Kun olet hyväksynyt valituksen, lähetä pakettisi osoitteeseen:
Sharkspeed
Kardaanin tie.37
46138 Trollhättan

Huomaa, että kopio kuitista on liitettävä paketin ja reklamaatiokuvauksen mukana. Jos paketti on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, sinun tulee välittömästi tehdä valitus siitä, mistä noudat pakettisi. Muista siis tarkistaa paketti, kun noudat sen.

Takaa 

Takuun antaa valmistaja, jakelija tai myyjä, ja se koskee kaikkia tuotteen vikoja, jotka eivät johdu käyttäjälle huolimattomuudesta tai tahdosta. Kaikilla valikoimamme tuotteilla on vähintään yhden (1) vuoden takuu, ellei toisin mainita. Tapauksissa, joissa valmistaja/toimittaja antaa pidemmän takuuajan kuin yhden (1) vuoden, tuote kuuluu tietysti tämän takuuajan piiriin. Takuuasioissa otamme yhteyttä toimittajiimme, joten käsittely voi kestää muutaman arkipäivän.