Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

REBEL VENTED MUSTA/HARMAA MC TENKARI

39 %

160

EURO

259EURO Säästät99EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Täydellinen ihmisille, jotka pitävät urbaanin ajotyylin viehätysvoimasta ja arvostavat yleismaailmallisia, rentoja tyylityksiä, ei vain moottoripyörällä ajettaessa. Setti sisältää kaksi paria nauhoja – fluo ja musta, joiden ansiosta voit korostaa asuasi tai saada rennon ilmeen.

SAP nilkkasuojat
vahvistettu kantapää, nilkka ja varpaat
Armor Plus -absorbentit nilkassa
ristiin vahvistettu pohja
suuret verkkopaneelit ilmanvaihdon helpottamiseksi
kalteva ylärakenne
kiristysnauha

Käytännön ratkaisut helpottavat kenkien pukemista käsineillä.

Valmistaja ennusti monia skenaarioita ja tapauksia, joissa kuljettajat joutuvat, minkä vuoksi hän suunnitteli mallin erittäin harkiten. Tietäen, kuinka vaikeaa on pukea kenkiä käsineillä tai täydellisessä moottoripyöräpuvussa. Kengän pukemisen helpottamiseksi hän suunnitteli niitä kiristävän hihnan, jonka avulla voit laittaa kengät jalkaan helposti ilman lusikkaa. Jatkuvan irrottamisen ja sitomisen välttämiseksi kengissä on sivussa vetoketju.
Turvallisuus kaupunkiversiossa.

Kenkä muistuttaa klassisia tennareita jokapäiväiseen käyttöön. Täydellinen ratkaisu ihmisille, jotka matkustavat moottoripyörällä töihin tai seurustelemaan. Sinun ei tarvitse tuoda arkikenkiä ja muita turvallisia kenkiä mukaasi ajaessasi. Nilkasta löytyy Armor Plus -vaimentimet ja synteettisestä TPU-materiaalista valmistettu SAP-nilkkasuoja. Ristivahvistettu, kumitettu pohja on yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta ajon aikana vakaan asennon ja paremman kiinnittymisen ansiosta jalkatukeen.
Liukumattomat sisäosat ja heijastavat paneelit.

Sormissa on erityinen liukumaton kohokuviointi vaihtamisen helpottamiseksi. Näkyvyyden tiellä pimeän jälkeen ja vaikeissa sääolosuhteissa varmistaa älykkäiden heijastavien paneelien järjestelmä - Night Vision.
Verkkopaneelit, jotka tuulettavat kengän sisäpintaa.

Tilavat verkkopaneelit tarjoavat optimaalisen lämpömukavuuden kenkien sisällä ja estävät jalkoja ylikuumenemasta.
Lue lisää

Yhdistetään CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Yhdistetään Urheilu saappaat

Yhdistetään DENIMKEVLARARMOUR