Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

Summer Short CE Leather Gloves Moottoripyöräkäsineet

62 %

50

EURO

129EURO Säästät79EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Seca Summer Short MC -käsineet on valmistettu laadukkaista vuohennahka- ja tekstiiliyksityiskohdista, joissa yhdistyvät pehmeys ja vahvuus. Käsineet on suunniteltu X-Grip®-vahvistetulla kämmenellä, mikä tarjoaa paremman otteen ja kestävyyden. Kaksinkertaiset nahkakerrokset erityisen paljaissa osissa lisäävät kulutuskestävyyttä ja kestävyyttä.

Näiden käsineiden suoja on myös korkealaatuisinta suojapaneeleilla ja kovilla sormisuojilla, joissa on tuuletusta varten. Tarrakiinnitys mansetissa varmistaa varman istuvuuden. Lisäksi näissä käsineissä on rei'itetyt yksityiskohdat MeshProtecto-materiaalilla parhaan ilmavirran takaamiseksi, pitäen kädet viileinä ja mukavina kuumina päivinä.

Seca Summer Short MC -käsineissä on myös kovat hiilikuituiset rystyssuojat ja kosketusnäyttömateriaali etusormessa, mikä helpottaa matkapuhelimen tai navigointilaitteiden käyttöä ilman, että hanskoja tarvitsee ottaa pois. Nämä ominaisuudet tekevät näistä käsineistä erinomaisen valinnan moottoripyöräilyn harrastajille, jotka etsivät sekä turvallisuutta että mukavuutta kesäkuukausina.

Normaalin kokoinen.
Lue lisää

Yhdistetään MC Käsineet

Yhdistetään CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Yhdistetään MC Käsineet