Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

CARGO KEVLAR GIRO BLACK CE 17092A SHIMA MC JEANS

53 %

190

EURO

399EURO Säästät209EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Jos etsit kevlar-housuja jokapäiväiseen kaupunkiajoon, Shima Giro -housut ovat täydellinen valinta. Ainutlaatuisesti suunnitellut, löysät housut kätevillä tavarataskuilla täyttävät monien tyylien vaatimukset ja moottoripyörän jokapäiväisen käyttäjän tarpeet. Varustettu CE-sertifioiduilla polvi- ja lonkkasuojaimilla ja ylimääräisellä aramidikuitukerroksella varmistavat turvallisuuden kriittisissä paikoissa. Lisäksi ulkopuolella on taskut polvisuojille, mikä helpottaa niihin pääsyä. Ergonomisella 3D-muotoilulla varustetuissa GIRO-housuissa on suuret taittopaneelit polvissa selässä, mikä lisää liikkumisvapautta. Mukavuuden ja liikkuvuuden lisäämiseksi näissä housuissa on säädettävä lahkeensuu ja saumaton mukavuus + haara. GIRO ovat modernit moottoripyörähousut, jotka on valmistettu kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin ja joiden ansiosta voit näyttää hyvältä moottoripyörällä ja sen ulkopuolella.

Suoja alavartaloa vastaan

Shima Giro ovat kapeat moottoripyörähousut, joissa on suora malli, jonka avulla voit esitellä itsesi viehättävästi missä tahansa tyylissä. Rento tavaratilan ulkoasu ja kestävyyttä lisäävä kerros tyydyttävät mukavuutta ja ainutlaatuista ilmettä etsivät pyöräilijät. Sisäinen suojakerros kestävää aramidikuitua takaa kulutuskestävyyden ja repeytymisen. Iskujen vaikutuksilta suojaamiseksi GIROt on varustettu CE-standardin mukaisilla lonkkasuojilla ja irrotettavilla polvisuojilla, jotka on sijoitettu helposti saavutettavaan ulkotaskuun. Lisäsuojaa varten housuissa on sisätaskut valinnaiselle SAS-TEC kohdunkaulan suojalle - myydään erikseen.

Täydellinen liikkuvuus

Nämä moottoripyörähousut on suunniteltu ominaisuuksilla, jotka parantavat liikkuvuutta, mukavuutta ja käytettävyyttä. Ergonominen 3D-muotoilu ja joustavat paneelit liitosalueilla takaavat täydellisen dynaamisen istuvuuden. Lisäksi housut on varustettu saumattomalla Comfort + -pallolla. Haaroissa käytetyssä tekniikassa on kulmaosa, jonka avulla voit nostaa jalan korkeammalle säilyttäen samalla housujen tyylikkään ulkonäön. GIRO tarjoaa maksimaalisen ergonomian ajon aikana – aivan kuten nykyaikaisten moottoripyörähousujen kuuluu tarjota.

Taistelutila

Erikoisjoukkojen inspiroimat Shima Giro -housut on varustettu kätevillä, suurilla tavarataskuilla, jotka lisäävät käytettävyyttä ja tarjoavat ainutlaatuisen ilmeen. Heillä on myös useita vakiotaskuja ylhäällä, joten Shima Giro voi olla yhtä rento kuin klassiset denimhousut. Ne ovat käytännöllisiä erilaisten tavaroiden säilyttämiseen arjen matkoilla. Lisämukavuutta lisäävät housut on varustettu silmukalla, jonka avulla ne voidaan liittää SHIMA-takkiin klipsikiinnikkeellä.

Kaupungin kiire

Etsitkö vielä avaimiasi? Shima Giro -housuilla sinun ei tarvitse enää huolehtia. Ne on varustettu D-muotoisella avaimenpitimellä, joka on kiinnitetty yhteen vyölenkkeistä. Teline on erittäin käytännöllinen, kun haluat lukita avainrenkaan turvalliseen paikkaan. Kun se ei ole käytössä, se näyttää osalta tyylikästä viimeistelyä.

Ei voida repiä pois

Nämä moottoripyörähousut on valmistettu hengittävästä puuvillan ulkokuoresta ja sisäisestä aramidivahvikkeesta. Puuvillamateriaalin sekoitus varmistaa hyvän ilmavirran päivittäisessä ajon aikana, ja aramidin kestävyys suojaa vaurioilta ja hankaukselta. GIRO täyttää kaikki turvallisuuden ja erilaisten ajotyylien vaatimukset.
Lue lisää

OSTA VASTAAVAT TUOTTEET - GEAR GUIDE

Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 VedenpitÄvÄ Mc-huppa

150EURO

-63%

399EURO
Summer Short Ce Leather Gloves Moottoripyöräkäsineet

50EURO

-62%

129EURO
Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 VedenpitÄvÄ Mc-huppa

150EURO

-63%

399EURO

OSTA VASTAAVAT TUOTTEET - GEAR GUIDE

Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 VedenpitÄvÄ Mc-huppa

Pris 150 EURO 399 EURO

Säästät 249 EURO (63 %)

Summer Short Ce Leather Gloves Moottoripyöräkäsineet

Pris 50 EURO 129 EURO

Säästät 79 EURO (62 %)

Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 VedenpitÄvÄ Mc-huppa

Pris 150 EURO 399 EURO

Säästät 249 EURO (63 %)

Yhdistetään DENIM KEVLAR JEANS

Yhdistetään TEKSTIILI TAKIT MC

Yhdistetään HJÄLMAR MED SOLVISIR