Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

Ensiluokkainen nahkaesiliinagrilli / grilli / barista / kokki / kampaaja esiliina ruskea vintage

61 %

39

EURO

99 EURO Säästät 60EURO

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet

Ensiluokkainen nahkaesiliinagrilli / grilli / barista / kokki / kampaajan esiliina
Ruskea vintage 2-sävyinen.

Nahkaesiliina on lopullinen valinta niille, jotka haluavat tyyliä ja mukavuutta samanaikaisesti. Pehmeä ja taipuisa materiaali on valmistettu 100% käsitellystä puhvelin ihosta, mikä tekee siitä täysin luonnollisen ja korkealaatuisen tuotteen. Se on täydellinen kaikkiin tarpeisiisi – olitpa sitten laittamassa ruokaa keittiössä, grillaamassa ulkona tai työskentelemässä kotityöpajassasi.

Säädettävillä hihnoilla ja ainutlaatuisilla valjailla takana voit mukauttaa istuvuuden juuri haluamallasi tavalla. Suuret taskut antavat sinulle runsaasti säilytystilaa työkaluillesi tai muille tarvikkeillesi, ja alaosassa oleva pienempi tasku on täydellinen pitämään avaimet tai pidikkeet ulottuvillasi.

On helppo nähdä, että tämä esiliina ei ole vain hyödyllinen, vaan se on myös tyylikäs lisävaruste, jota rakastat käyttää. Syvän, kauniin ruskean värinsä ansiosta se vain muuttuu kauniimmaksi ajan myötä.

Joten jos haluat esiliinan, se on yhtä käytännöllinen kuin tyylikäs.
Se on sijoitus, josta nautit tulevina vuosina.

  • Valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, joka takaa, että tämä esiliina on uskollinen kumppani monien vuosien ajan.

  • Tällä esiliinalla on käytetty ulkonäkö, joka tekee siitä vieläkin kauniimman, mitä enemmän sitä käytetään, mikä antaa aitouden ja luonteen tunteen.

  • Käytännöllisen keittiöpyyhkeiden silmukan ansiosta työkalusi ovat aina ulottuvillasi, jotta voit pyyhkiä kätesi nopeasti ja helposti tai puhdistaa pinnat.

  • Sen lisäksi, että tämä esiliina suojaa vaatteitasi tahroilta, se on myös suunniteltu suojaamaan sinua kuumuudelta ja kipinöiltä, jolloin voit kokata tai grillata luottavaisin mielin ja turvallisesti.

  • Erittäin pehmeän vahatun nahan laadun ansiosta esiliina voi seurata kaikkia liikkeitäsi ja tarjota mukavan istuvuuden helpottamaan tehtäviäsi keittiössä tai grillissä.

  • Kun keskellä on suuri tasku ja alareunassa kaksi pienempää taskua, sinulla on runsaasti tilaa ruoanlaittotarvikkeiden ja muiden välttämättömyystarvikkeiden säilyttämiseen.

  • Jotta grillaustyökalut pysyisivät paikoillaan, tässä esiliinassa on nahkahihna edessä, mikä tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun laitteillesi.

  • Säädettävät selkähihnat, joissa on ainutlaatuiset valjaat, jotka eivät rasita niskaa, tarjoavat täydellisen istuvuuden ja mukavan kokemuksen myös pitkiä käyttöaikoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä esiliina on hyvin varustettu tuote, jolla on useita houkuttelevia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä välttämättömän lisävarusteen kaikille ruoanlaitto- tai grillausharrastajille. Tyylin ja toiminnallisuuden yhdistelmällä tämä esiliina on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat näyttää hyvältä ja samalla työskennellä tehokkaasti keittiössä tai grillissä.

Lue lisää