Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

AGRIUS AIRFLOW AIR CE-AA BLACK VEDENPITÄVÄ MC JOKESKÄÄN HOUSUT

64 %

139

EURO

379EURO Säästät240EURO

Agrius Airflow Air -moottoripyörähousut ovat osa uusinta Agrius-mallistoa.

Monipuolisella 3-kerroksisella rakenteella Agrius Airflow Air on mukavat housut työmatkoille/retkille ympäri vuoden. Kestävän tekstiilin ulkokuoren alla on kaksi erikseen irrotettavaa kerrosta - toinen on vedenpitävä kalvo ja toinen lämpövuori. Nämä housut on varustettu 4-osaisella irrotettavalla suojasarjalla, joka on CE-tason 2 sertifioitu uusimman standardin mukaisesti. Mukana tulee myös vetoketju, jolla housut yhdistetään takin kanssa. Yhteensopivia takkeja ovat Agrius Airflow Air Motorcycle Jacket, Black™ Open Mesh -moottoripyörätakki ja Black™ Devotion Motorcycle Jacket. Takin vetoketjun molemmat puolet ovat mukana, joten voit käyttää olemassa olevan takin toista puoliskoa täydellisen asun luomiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet/pisteet:

CE-sertifioitu viimeisimmän standardin EN 17092-3:2020 mukaisesti - AA-luokan vaate
Monipuolinen 3-kerroksinen rakenne ympärivuotiseen ratsastukseen (erillinen irrotettava vedenpitävä kalvo ja lämpövuori)
Integroidut vahvat verkkopaneelit ilmanvaihtoa varten
Irrotettavat ergonomiset CE-tason 2 lantio- ja säädettävät polvisuojat
Joustava vyötärö, jossa magneettisoljet ja tarranauhasäätö
Agrius Airflow Air -moottoripyörähousut ovat täynnä ominaisuuksia...

Tekniset tiedot sisältävät:

CE-sertifioitu uusimman standardin EN 17092-3:2020 mukaan - AA-luokan vaate - Tämä on erinomainen valinta housuiksi säännölliseen moottoripyöräilyyn tiellä.
Hengittävä 600D polyesterikangas, 380 gsm mattaverkko ja vahvistettu ote ulkokuori - Tyyli, kestävyys ja mukavuus yhdistettynä.
Monipuolinen 3-kerroksinen rakenne - Käytännön 3-kerroksisen rakenteen ansiosta nämä housut sopivat ympärivuotiseen ratsastukseen.
Irrotettava Permatex Waterproof Membrane - Irrotettava vedenpitävä vuori lisää näiden tekstiilisten moottoripyörähousujen toimivuutta.
Irrotettava lämpövuori - Tämä tuote on varustettu irrotettavalla lämpövuorauksella, joka lisää lämpöä ja mukavuutta alhaisissa lämpötiloissa.
Värikoordinoidut jalkojen kiinnityssilmukat - Vältä kiertyneitä jalkoja vuorauksen aikana erillisillä punaisilla ja harmailla silmukoilla, jotka sopivat jokaiseen kerrokseen.
Integroidut ulkoverkkopaneelit ilmanvaihtoa varten - Integroidut raskaat verkkopaneelit edistävät ilmankiertoa ja varmistavat paremman mukavuuden ajettaessa kuumalla säällä.
Irrotettavat CE-tason 2 polvi- ja lonkasuojat - 4-osainen pehmeä suoja sisältyy tämän vaatteen vakiovarusteisiin: tämä on uusimman sukupolven sileät ja joustavat suojat, jotka antavat housuille mukavuutta ja suojaa ajettaessa tai jopa vain kävellessä.
Heijastavat yksityiskohdat takaavat näkyvyyden hämärässä - Useat heijastavat printit varmistavat, että olet näkyvissä myös yöllä.
Koukkukiinnitys ja nappikiinnitys - Turvallinen ja kätevä käyttää.
Joustava vyötärö, jossa magneettiset soljet ja tarranauhasäätö molemmilla puolilla - Mahdollistaa tarkan istuvuuden säädön.
Alavetoketju - Tärkeä ominaisuus, jos haluat käyttää housuja saappaiden päällä.
Tarrakiinnitys sääressä - Varmistaa tiukan istuvuuden housujen lahkeessa.
2 etutaskua ja 2 takataskua vyötärön alapuolella - Näiden taskujen avulla voit pitää tärkeimmät tavarasi turvassa ja käden ulottuvilla ajon aikana.
Lyhyt takin vetoketju - Vetoketjun molemmat puolet ovat mukana, jotta se on helppo yhdistää takkiin. Yhteensopivia takkeja ovat Agrius Airflow Air Motorcycle Jacket, Black™ Open Mesh -moottoripyörätakki ja Black™ Devotion Motorcycle Jacket.
Konepestävä - Hellävarainen pesu ilman huuhteluainetta; poista kaikki päälliset ennen pesua.

Saatavana 2 pituutta - Normaali ja Pitkä
Lue lisää

Yhdistetään TEKSTIILI TAKIT MC

Yhdistetään Nahkatakkeja MC

Yhdistetään HJÄLMAR MED SOLVISIR