Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

BLACK OPENWORK AIR CE AA NAVYBLUE VEDENPITÄVÄ MC KAIKKISÄÄTAKKI

67 %

129

EURO

389 EURO Säästät 260EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet

Images Detail

Black™ Openwork Air -moottoripyörätakki on osa uusinta Black™-mallistoa.

Black™ Openwork Air on tuuletettu tekstiilitakki, jossa on irrotettava vedenpitävä kalvo käytettäväksi Britannian kesällä. Irrotettavat CE Level 2 -suojat ovat vakiona olkapäissä ja kyynärpäissä, ja takana on tasku valinnaiselle selkäsuojalle (myydään erikseen). Istuvuuden säätö tapahtuu tarranauhalla hihansuissa ja vyötäröllä, säätimillä olkavarressa ja magneettisella solkikauluksella kertasäädöllä täydellisen mukavuuden takaamiseksi. Takissa on runsaasti säilytystilaa, jossa on 2 ulkotaskua, 2 sisätaskua jokaisessa kerroksessa ja turvallinen Napoleon-tasku. Mukana tulee myös vetoketju, jolla takki yhdistetään housuihin. Yhteensopiviin housuihin kuuluvat Black™ Openwork Air Motorcycle Pants, Black™ Zeal Motorcycle Pants ja Agrius Airflow Air Motorcycle Pants. Housujen vetoketjun molemmat puolet ovat mukana, joten voit käyttää olemassa olevan housuparin toista puoliskoa täydellisen asun luomiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet / pisteet:

- CE-sertifioitu viimeisimmän standardin EN 17092-3:2020 mukaisesti - AA-luokan vaate
- Kestävä 500D polyamidipäällyskangas integroiduilla raskailla verkkopaneeleilla
- Irrotettava vedenpitävä kalvo
- Irrotettava ergonominen CE-tason 2 suoja olkapäille ja säädettäville kyynärpäille
- Magneettinen solkikaulus, jossa on kertasäätö räätälöityä istuvuutta ja helppokäyttöisyyttä varten

Black™ Openwork Air -moottoripyörätakki on täynnä ominaisuuksia...

Tekniset tiedot sisältävät:

- CE-sertifioitu viimeisimmän standardin EN 17092-3:2020 mukaisesti - AA-luokan vaate - Tämä on erinomainen takkivalinta säännölliseen maantiekäyttöön.
- Hengittävä 500D polyamidikangas ja 380 gsm paksu verkkokuori - Yhdistetty lujuus, kestävyys ja mukavuus.
- Monipuolinen 2-kerroksinen rakenne - Käytännöllinen kaksikerroksinen rakenne tekee tästä takista täydellisen kesäajoon, jopa sateisina päivinä.
- Irrotettava Permatex vedenpitävä kalvo - Irrotettava vedenpitävä vuori lisää tämän tekstiilimoottoripyörätakin toimivuutta. Vuorin laittaminen takaisin paikoilleen on helppoa hihansuissa olevien värikoodattujen kiinnityshihnojen ansiosta.
- Väriinsovitetut hihat, joissa on erilliset punaiset ja harmaat lenkit kiertyneiden hihojen välttämiseksi.
- Integroidut verkkopaneelit ilmanvaihtoa varten - Integroidut raskaat verkkopaneelit edistävät ilmavirtausta ja varmistavat paremman mukavuuden ajettaessa kuumalla säällä.
- Kiinteä verkkovuori lisää hengittävyyttä.
- Irrotettavat ergonomiset CE-tason 2 suojat olkapäille ja säädettäville kyynärpäille - 4-osainen pehmeä suoja kuuluu tämän vaatteen vakiovarusteisiin: se on uusimman sukupolven ohuita ja joustavia suojia, jotka antavat takille mukavuutta ja suojaa ajon aikana tai sen kanssa ja sen kanssa. vain kävelylenkkejä.
- Kaksitaskujärjestelmä kyynärsuojien mukautettavaan sijoitteluun - Jokaisella on erilaiset kyynärpään asennot. Olemme tarjonneet 2 asentoa kummassakin kyynärpäässä, jotta voit sijoittaa suojukset mukautetun istuvuuden saavuttamiseksi.
- Tasku valinnaiselle selkäsuojalle - Selkäsuoja myydään erikseen.
- Heijastavat yksityiskohdat näkyvyyden takaamiseksi heikossa valaistuksessa - Heijastava painatus rinnassa ja heijastava logopainatus takin alaselässä varmistavat, että olet näkyvissä myös yöllä.
- Sisäinen Water Gusset - Sijaitsee irrotettavassa vedenpitävässä vuorauksessa, juuri päävetoketjun takana, pitää sinut kuivana.
- Verkkopaneeli vedenpoistoa varten alaselässä - Mahdollistaa kerrosten välistä tunkeutuneen veden valumisen pois.
- Pehmeä kangaskaulus - Kaulus on päällystetty pehmeällä kankaalla lisää mukavuutta.
- Magneettinen solkikaulus kertasäädöllä - Kauluksen sulkemisen säätö ei ole koskaan ollut helpompaa: magneettisolki kiinnitettynä säädä sopivaan istuvuuteen tarranauhalla. Käytä sitten magneettisolkea sulkemiseen, nyt kun täydellinen istuvuus on asetettu.
- Pop-stud olkavarren säätö - Kaksi olkavarren säätöasentoa mahdollistavat räätälöidyn istuvuuden vähentämään käsivarren lepatusta ajon aikana.
- Hihansuut säätö tarranauhalla ja koukuilla - Laajentuvat hihansuut mahdollistavat käsineiden käytön hihan sisällä.
- Vyötärön säätö tarranauhalla ja koukuilla - Helppokäyttöiset sivusäätimet auttavat saavuttamaan räätälöidyn istuvuuden.
- Sisätaskut jokaisessa kerroksessa - Vedenpitävässä kerroksessa ja päätakissa on suuri tasku, jonka mitat ovat 18 cm (L) x 19 cm (K) x 2 cm (S), sekä suuri matkapuhelintasku, jonka mitat ovat 11 cm (L) x 18 cm (K). ) x 2 cm (D).
- 1 Napoleon-tasku - Jotta tärkeät tavarat ovat helposti saatavilla, tämä tasku sijaitsee vasemmalla puolella, aivan pääpinnan sisällä.
- 2 vetoketjullista käsitaskua - Kaksi ulkoista taskua tarjoavat lisää säilytystilaa

HUOMAUTUS!
Hieman pieni koko, joten tilaa tavallista suurempi koko!
Lue lisää