Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

Musta Firefly musta/keltainen CE nilkka vedenpitävä 5356-0844 mc saappaat

56 %

129

EURO

289 EURO Säästät 160EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet

Black™ Firefly WP -nilkkamoottoripyöräsaappaat ovat osa uusinta Black™ -mallistoa.

Black™ Firefly Waterproof Ankle Boot tarjoaa erinomaisen sekoituksen tyyliä ja vakautta. Black™ Firefly-saappaat, jotka on rakennettu mukavaksi nilkkakorkeudeksi, kätkevät joukon upeita ominaisuuksia, joten se on ihanteellinen ratsastusvalinta. Reissan valmistama lisäkalvo tekee kengästä täysin vedenpitävän, mikä varmistaa, että jalat pysyvät kuivina kaikesta huolimatta. Tukeva, vahvistettu pohja sekä kantapään, nilkan ja varpaiden ympärillä oleva suoja tekevät Black™ Fireflystä kaikin puolin turvallisen ja luotettavan kengän. Innovatiivinen Freelock Dial ja Cable -suljinjärjestelmä ja tarranauha takaavat täydellisen istuvuuden. Kääntämällä nopeasti saappaan yläosassa olevaa nuppia voit kiristää, löysää ja napsauttaa nauhat paikoilleen. Erinomaisten etujensa ansiosta Black™ Firefly Ankle Bootissa on todella kaikki!

Tärkeimmät ominaisuudet/pisteet:

  • Lyhyet nilkkurit
  • Mikrokuiturakenne
  • Varvas-, kantapää- ja nilkkasuojat
  • Vedenkestävä
  • Freelock ohjauspyörä ja kaapelin sulkemisjärjestelmäCE-hyväksytty - Black™ Firefly-saappaat on testattu uusimman EN 13634:2017 -standardin mukaisesti, ja ne ovat saavuttaneet suorituskykytason 1 saappaiden ylä- ja poikittaisjäykkyyden korkeudessa ja korkeamman suoritustason 2 iskunkestävyyden ja iskunkestävyyden osalta. . Lisäksi saappaat ovat täyttäneet valinnaiset vaatimukset nilkkojen törmäyssuojalle, joten tämä on erinomainen valinta saappaisiin säännölliseen moottoripyöräilyyn.
Mikrokuiturakenne - Valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä mikrokuidusta tarkoittaa mukavuutta, tukea ja tyyliä
Varvas-, kantapää- ja nilkkasuojat - Varvas-, kantapää- ja nilkkasuojat tarjoavat turvallisuutta kriittisillä alueilla
Vahvistettu pohja - Vahvistettu pohja kestävyyttä, pitoa ja suojaa varten
Vedenpitävä - Täysin vedenpitävä Reissa-vuori pitää jalat kuivina ja mukavina työmatkalla
Vaihteiston suojus - Suojapaneeli, joka on erityisesti sijoitettu tarjoamaan mukavaa vaihtamista ja estämään tavaratilan liiallista kulumista
Freelock-kello- ja kaapelisuljinjärjestelmä - Freelock-kiinnitysjärjestelmä luo tarkemman istuvuuden ja jakaa paineen tasaisesti jalan poikki. Kiristä nauhoitus pienin askelin kiertämällä saappaan yläosassa olevaa nuppia. Löysää sitten yksinkertaisesti vetämällä valitsinta ulos nauhan jännityksen vapauttamiseksi.
Hook & Loop -hihna - Saappaan yläosassa oleva hihna pitää saappaat tiukasti nilkan ympärillä.
Heijastavat yksityiskohdat - Saappaiden takana oleva heijastinnauha tarjoaa näkyvyyttä
Heel Pull Loop - Kätevästi sijoitetut kantapään vetolenkit saappaiden selässä auttavat sinua sujahtamaan niihin mukavasti ja helposti.

Lue lisää