Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

G-FORCE BC10 BLACK/GREY CE SEVENTY MOOTTORIPYÖRÄISET lenkkarit

50 %

150

EURO

299 EURO Säästät 149EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
BC10 on äärimmäinen MC-kenkä, joka ei vain saa sinut kahdelle pyörälle, vaan tarjoaa myös maksimaalisen mukavuuden koko päivän jalan. Näissä tennareissa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja sisäkengät, jotka on luotu tarjoamaan mukavan ja urheilullisen istuvuuden. Tunnet olosi sekä trendikkääksi että rentoutuneeksi näissä kengissä.
Turvallisuutesi takaamiseksi tiellä BC10 on varustettu TPU-nilkkasuojalla, joka tarjoaa lisäsuojaa ja vakautta jaloillesi. Vaihteenvaihtimen vahvistetun akselin ja paneelin ansiosta voit ajaa itsevarmasti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vaurioista tai kulumisesta.
Täydellisen istuvuuden takaamiseksi kengässä on myös innovatiivinen BOA-pikasuljinjärjestelmä. Tämän järjestelmän avulla voit nopeasti ja helposti kiinnittää kengän täsmälleen oikealla tavalla ilman, että sinun tarvitsee sotkeutua perinteisiin nauhoihin. Tämä antaa sinulle optimoidun ja henkilökohtaisen istuvuuden joka kerta, kun käytät kenkää.
BC10 on täydellinen yhdistelmä tyyliä, turvallisuutta ja toimivuutta. Oletpa sitten tiellä tai vain kävelyllä, arvostat tämän kengän ylivoimaista mukavuutta ja korkeaa suojaustasoa. Valitse BC10 ja vie MC-seikkailut uudelle tasolle.

Sisältää pehmeän mikro-hengittävän polyesteriverkkovuoren.
Heijastavat pinnat parantavat kuljettajan näkyvyyttä.
Liukumaton kumipohja erityisillä pitoalueilla.
Vaihteen suojaus.
Urheilullinen ilme.
Automaattinen sulkeutuminen.
Vahvistettu nilkassa, kantapäässä ja varpaassa.
Heijastavat alueet.
CE-hyväksytty EN 13634:2017.
Heijastavat pyrkimykset.
Suojelija.
Hengittävä.
BOA Freelock -suljinjärjestelmä.
Lue lisää