Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

HINTA

Koko

Display

ARMOUR C22 SUMMER MOOTTORIPYÖRÄN NAHKASÄSINEET

Paras hinta!
HINTA

40 EURO

189 EURO
Säästät 149 EURO (78 %)

Koko

Kuulua : FRAKT KLASS-1 2-5 dagar : 16 EURO
DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Tutustu viimeisimpään innovaatioihimme moottoripyöräkäsineissä - nahkahanskat, joissa on maksimaalinen hallinta ja mukavuus. Nämä käsineet tarjoavat täydellisen tasapainon tyylin ja suojan välillä ja vievät ajokokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Ymmärrämme, että etsit käsineitä, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan antavat myös parhaan mahdollisen tunteen ja hallinnan. Nämä käsineet on suunniteltu erityisesti vastaamaan näihin tarpeisiin ja antavat sinulle ylivoimaisen ajokokemuksen tilanteesta riippumatta.

Urbanian ja klassisen ulkonäön omaavat käsineet on valmistettu korkealaatuisesta aniliininahasta, mikä antaa niille uskomattoman pehmeän ja ylellisen tunteen. Huomaat eron heti, kun laitat ne päälle.

Tyylikkyyden lisäksi nämä nahkakäsineet on suunniteltu myös toimivuuteen. Ne ovat 100 % hengittäviä ja tuuletettuja pitämään kätesi viileinä ja mukavina pitkien matkojen aikana. Suljin on varustettu säädettävillä soljeilla ja klipseillä ranteessa, mikä varmistaa täydellisen istuvuuden ja estää käsineiden luisumisen.

Venyttely ja lycra sormissa tarjoavat erinomaisen joustavuuden ja liikkumisvapauden. Pystyt käsittelemään säätimiä tarkasti ja helposti mukavuudestasi tinkimättä.

Suojauksen kannalta olemme integroineet PVC-pinnoitetun suojan rei'itetyllä nahalla takaamaan erinomaisen iskunvaimennuksen ja turvallisuuden. Nämä suojukset on sijoitettu strategisesti suojaamaan käsiesi haavoittuvimpia alueita ja antavat sinulle lisäturvaa ajon aikana.

Nahkakäsineet on myös ommeltu pro-curve-järjestelmällä, mikä tarkoittaa, että ne on muotoiltu niin, että ne sopivat luonnollisesti käsiisi ja tarjoavat täydellisen istuvuuden. Tunnet olevasi osa käsineitä ja nautit vertaansa vailla olevasta mukavuudesta ja liikkumisvapaudesta.

Anna itsellesi paras ajokokemus näillä nahkakäsineillä, joissa on maksimaalinen hallinta ja mukavuus. Koe tien vapaus näyttäen samalla tyylikkäältä ja elegantilta.
  • Normaalin kokoinen.
  • Valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta, jossa on aniliinia ylellisen ja pehmeän tunteen saamiseksi.
  • 100 % hengittävä ja tuuletettu pitämään kädet viileinä ja mukavina pitkien matkojen aikana.
  • Säädettävä suljin soljilla ja klipseillä täydellisen istuvuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.
  • Venyttely ja lycra sormissa takaavat erinomaisen joustavuuden ja hallittavuuden.
  • PVC-pinnoitetut suojat rei'itetyllä nahalla takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja turvallisuuden.
  • Ommeltu pro-curve-järjestelmällä luonnollisen istuvuuden ja vertaansa vailla olevan mukavuuden takaamiseksi.
Lue lisää

Yhdistetään MC Käsineet

Yhdistetään CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Yhdistetään MC Käsineet

Yhdistetään KYPÄRÄT MC / CROSS