Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

51 %

99

EURO

199 EURO Säästät 100EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Black™ FastTrack on kokokasvoinen moottoripyöräkypärä, joka on suunniteltu nuoremmille ratsastajille, saatavana 4 eri koossa lasten pään mukaan. Tämä kypärä täyttää viimeisimmän ECER 22.06 -turvastandardin, joten se on täysin laillinen Euroopassa. FastTrackissa on monipisteinen tuuletusjärjestelmä, pikalukitussolki, täysin irrotettava vuoraus ja ainutlaatuinen 2-osainen kaulaverho, joka vähentää tuulen turbulenssia ja melutasoa. Lisäksi visiiri on Pinlock-valmius, mikä mahdollistaa helpon päivityksen täysin huurtumattomaan ajokokemukseen.

Tärkeimmät ominaisuudet / pisteet:

Suunniteltu nuoremmalle ratsastajalle - Saatavana 4 eri kokoa lasten päähän sopiviksi.

ECER 22.06 Hyväksytty - Uusin kypärästandardi - Kypärä täyttää viimeisimmät YK:n turvallisuusmääräykset, joten se on täysin laillinen sekä Isossa-Britanniassa että Euroopassa. ECER 22.06 ohittaa ECER 22.05 -standardin ja vaatii kypärän läpäisemään tiukemmat testit.

ABS-kuorirakenne - FastTrack Solid -kypärän tyylikkäästi suunniteltu ABS-kuori auttaa pitämään sinut turvassa matkallasi.

Multi-Density EPS Liner - Paisutettu polystyreenivuori on rakennettu käyttämällä eri tiheydet polystyreeniä kypärän eri alueilla, jotta se imee paremmin energiaa törmäyksen sattuessa. 2 EPS-vuoren kokoa kypärän kokoalueella mahdollistavat paremman istuvuuden päähän.

Monipistetuuletusjärjestelmä – Leuassa ja kypärän yläosassa olevat ilmanottoaukot ja takaosan ulostuloaukko tarjoavat valinnaisen ilmavirran kypärän läpi, mikä vähentää visiirin huurtumista ja varmistaa, että pysyt viileänä jopa kuumina kesäpäivinä.

Mikrometrinen kiinnitysjärjestelmä - Pikalukitus mikrometrinen solki mahdollistaa pienten säätöjen tekemisen hihnan kireyteen, mikä pitää kypärän turvallisena mukavuudesta tinkimättä.

Ainutlaatuinen 2-osainen kaulaverho - Alapuolella on niskan välilevy takana, joka luo tiukan esteen tulevaa ilmaa vastaan, mikä vähentää tuulen turbulenssia ja melua ajon aikana.

Moniasentoinen visiiri - Visiiri voidaan avata kolmeen eri asentoon täysin suljetun asennon lisäksi, jolloin ratsastaja voi valita ajo-olosuhteiden mukaan.

Pinlock-Ready Visiiri - Valmistettu Pinlock 70 huurtumista estävälle sisäkkeelle, mikä tarkoittaa, että et kamppaile näkyvyydestä elementeistä riippumatta (sisäosa myydään erikseen).

Naarmuuntumaton visiiri - Visiiri on erityisesti valmistettu kestämään kevyiden ilmaiskujen aiheuttamaa naarmuuntumista.

UV Resistant Visior - Suojaa UV-säteitä vastaan.

Quick Release Visior - Jousikuormitettu varmistamaan tiukan istuvuuden tiivisteitä vasten.

Täysin irrotettava hypoallergeeninen vuori - Irrotettava ja pestävä hypoallergeeninen vuori ja poskipehmusteet antavat sinun pitää kypäräsi raikkaana ja uudella tavalla.

Irrotettava leukaverho - Vähentää tuulen turbulenssia ja melua ajon aikana.

Irrotettava hengityksenohjain - Auttaa estämään visiirin huurtumisen.

Paino - 1230±50 g
Lue lisää

OSTA VASTAAVAT TUOTTEET - GEAR GUIDE

Huurtumaton Visiiri Pinlock 70 Lens For Black Apex - Ammo Sv 5302 - Fasttrack Kids

34EURO

Visiri Fasttrack Kids Helmet Tinted

29EURO

OSTA VASTAAVAT TUOTTEET - GEAR GUIDE

Visiri Fasttrack Kids Helmet Tinted

Pris 29 EURO

Huurtumaton Visiiri Pinlock 70 Lens For Black Apex - Ammo Sv 5302 - Fasttrack Kids

Pris 34 EURO