Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

36 %

180

EURO

279EURO Säästät99EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Vedenpitävät REBEL WP -lenkkarit ovat yhdistelmä turvallisuutta ja kaupunkityyliä, jotka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Niiden ergonomiset kumipohjat ovat ristiinvahvistetut, sekä vahvistetut kantapäät, varpaat ja nilkat yhdessä iskuja vaimentavan ArmorPlus-vaahtomuovin kanssa takaavat korkean turvallisuustason. Nilkassa on SAP TPU -suojus paremman vakauden ja liikevarmuuden takaamiseksi. Kengät on valmistettu luonnollisesta nahasta, ja joissakin on rei'itettyjä kohtia paremman ilmastonhallinnan takaamiseksi. Tennarien vuorauksessa on mikrohuokoinen NextDry-kalvo, joka pitää jalat kuivina myös sateella. Korkean mukavuuden takaamiseksi REBEL WP on varustettu kiristysnyörillä ja sivuvetoketjulla, joka helpottaa pukemista ja riisumista. Grip Deboss vaihtamiseen varpaiden alueella tukee sinua vaihteiden vaihdossa, kun taas erityinen vino rakenne jäljittelee jalkojen asentoa moottoripyörällä ajettaessa. Katutyylin innoittamana ne sopivat myös moottoripyörän selästä nousemisen jälkeen. Näissä vedenpitävissä tennareissa on kaksi väriversiota nauhoista, jotka molemmat ovat saatavilla sarjassa, joten voit valita tyylisi mieltymystesi mukaan.

SUOJAUS
-ARMOR PLUS FOAM PEHJUSTUS NILKKASSA
-VAHVISTETUT KANNA-, NILKKA- JA VARPAASALEET
-SAP™ TPU NILKKAAN
- RISTIVAHVISTETTU POHJA

ILMASTO:
-NEXTDRY™ VEDENPITÄVÄ KALVO
- Rei'itetty NAHKA

MUKAVUUS
-VIISTÄ RAKENNE
-ERGONOMINEN KUMIPOHJA
-GRIP DEBOSS VAIHTEIDEN VAIHTOA VARTEN

EXTRA:
-HEIJASTAVAT PANEELIT
-PIIRTOHIHNA - KENGÄT

Streetwear tyyli
Katutyylistä inspiroima REBEL WP ovat tyylikkäät moottoripyörälenkkarit. Suunniteltu maksimaaliseen mukavuuteen, ne ovat kompromissi suojan ja jokapäiväisten kaupunkisaappaiden ulkonäön välillä. Sarja sisältää kaksi väriversiota nauhoista. Keltainen fluo niille, jotka haluavat kiinnittää huomiota tai klassinen musta tyylikkääseen muotoiluun. Tunnet olosi mukavaksi ja ainutlaatuiseksi niissä myös moottoripyörästä noustuasi.

Mukavuus ja iskunvaimennus
Vedenpitävät REBEL WP -moottoripyörälenkkarit ovat yhdistelmä turvallisuutta ja urbaania tyyliä. Näissä saappaissa on vahvistettu kantapää, kärki ja nilkka, joita tukevat ArmorPlus-vaahtoiskunvaimentimet, joten jalkasi ovat aina suojassa. Lisäksi nilkka on varustettu SAP TPU -suojauksella, joka tarjoaa lisätukea nilkkaan, paremman vakauden ja liikkumisturvallisuuden. Ergonominen kumipinta oli poikittain vahvistettu. Laadukas kumipinta tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja hyvän pidon, mikä on vahvistettu CE-standardien noudattamiseksi.

Sateenkestävät saappaat
REBEL WP sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin. Tennarien vuorauksessa on mikrohuokoinen NextDry-kalvo, joka pitää jalat kuivina, kun sää on todella märkä. Ne on valmistettu luonnollisesta nahasta, ja niissä on rei'itettyjä alueita, jotka mahdollistavat ilman vapaan virtauksen ja parantavat ilmastonhallintaa. Kevyet, tyylikkäät ja kestävät, ne ovat paras ystäväsi moottoripyöräkaudella.

Tarkista itse
Nämä lenkkarit on valmistettu erityisestä kierretystä rakenteesta, joka on mukautettu moottoripyörän asentoon. Ajomukavuuden lisäämiseksi varvasalue on valmistettu tukemaan vaihteiden vaihtamista pitokorjauksen avulla. Tämä tarkoittaa, että voit aina hallita vaihteenvaihtoa ja keskittyä tiehen ajaessasi. REBEL WP on myös varustettu heijastavilla paneeleilla, jotka parantavat näkyvyyttä pimeän jälkeen. Night Vision System on valmistettu microsphere-teknologialla. Nämä heijastavat pyrkimykset sijoitetaan huomaamattomasti strategisille alueille.

Ole hiljaa ja mennään!
Keskityimme lisäämään mukavuutta näihin saappaisiin. Tiedämme, kuinka vaikeaa voi olla moottoripyörälenkkien sitominen, varsinkin kun sinulla on täysi varuste. Siksi REBEL WP:ssä on huomaamaton vetoketju sivulla, joten sinun ei tarvitse sitoa niitä joka kerta. Tennarien pukeminen ja riisuminen on aina nopeaa ja helppoa. Tässä lenkkarimallissa on myös erityinen kiristysnyöri. Silmukka mahdollistaa saappaiden pukemisen huomattavasti helpommin, vaikka olisit jo käsineet kädessä. Saappaan ja kiristysnyörin muotoilu takaavat täydellisen istuvuuden ja kestävän toimivuuden ja mukavuuden.
Lue lisää

Yhdistetään CUSTOM / TOURING/ STREET Boots

Yhdistetään Urheilu saappaat

Yhdistetään DENIMKEVLARARMOUR