Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

PREMIUM HD-RIDER CE 17092:2020 VEDENPITÄVÄ MC-HUPPA

63 %

150

EURO

399 EURO Säästät 249EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet

Klassinen Retro HD -paita, joka toimii sekä takkina että tavallisena paidana. Klassisen biker-suunnittelunsa ja oranssien yksityiskohtien ansiosta tämä paita erottuu tieltä. Mutta se ei ole vain ulkonäkö, joka tekee vaikutuksen - tämä huppari pitää mielessä myös huipputurvallisuuden.

Se on suunniteltu optimaalisesti istuvaan 2-suuntaiseen venytykseen, ja mukana on CE-tason 2 suoja olkapäille, kyynärpäille ja selkälevylle maksimaalisen suojan takaamiseksi. Koko paita on valmistettu sisäisestä täysin peittävästä DuPont™ Kevlar® -kuitukalvosta, joka suojaa sinua ajon aikana.

Tämä huppari yhdistää korkean turvallisuuden liikkuvuuteen ja on jopa vedenpitävä! Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse murehtia sadepäiviä ja voit nauttia tämän kesän parhaasta moottoripyöräpaidosta.Vedenpitävä hoito kestää jopa 10-15 pesukertaa ja sillä on pitkäkestoinen vaikutus. Huomaa, että pesuaineiden käyttö voi heikentää vedenkestävyyttä.
Räätälöidyt YKK-vetoketjut, CE-hyväksytyt suojat ja verkkovuori tekevät hupparista turvallisen ja mukavan. Siinä on myös irrotettavat ja säädettävät Level 2 CE -suojat, kaksoisommeltu vahvikkeet liikkuvimmissa osissa ja täysin vuorattu, kestävä ja palonkestävä kansi optimaalisen suojan ja mukavuuden takaamiseksi.

Sisätasku, aukko peukalonkahvaa varten, nappihihnat housujen kiinnittämiseen ja useita taskuja, joten tämä huppari ei ole vain turvallinen ja toimiva, vaan myös käytännöllinen. Se sopii täydellisesti kaikkiin housuihin tekstiilistä nahkaan.

Classic Retro HD -paitamme on CE-hyväksytty standardin EN17092-4 2020 mukaisesti, ja siinä on sauma olkapäissä ja käsivarsissa, vuorattu huppu ja kuviolliset saumat retro-ilmeen luomiseksi. Metallisen vetoketjun ja taskujen ansiosta tämä huppari on sekä tyylikäs että kestävä.

Joten jos haluat tyylikkäimmän ja turvallisimman moottoripyöräpaidan, Classic Retro HD -paita on loistava valinta. Valmistaudu turvalliseen ja tyylikkääseen matkaan tiellä!


Pesty 30 asteessa (saattaa kutistua 5% ensimmäisellä pesukerralla)

Huomaa, että tätä tuotetta tarjotaan myös mittatilaustyönä, joten sitä ei voi tilata normaalikokoisena. Hinta koskee vartalokokoja aina 3XL asti, suuremmista vartalokoista veloitetaan 150 kruunun lisämaksu per koko. Sharkspeedin ylläpitäjä laskee lisäkustannukset saatuaan kehosi mittaukset. Toimitusaika on 12-16 työpäivää sesonkikuormituksesta riippuen.
Koko/koko Rinta (cm) Vatsa (cm)
XS 92 86
S 102 94
M 103 95
L 104 96
XL 108 102
2XL 114 106
3XL 120 114
4XL 124 116
5XL 127 117

Lue lisää

OSTA VASTAAVAT TUOTTEET - GEAR GUIDE

Dual Weather Vintage Rider VedenpitÄvÄt KatukÄsineet

39EURO

-72%

139EURO

OSTA VASTAAVAT TUOTTEET - GEAR GUIDE

KAMPANJAHUIPPUMYYJÄUUTUUS
Dual Weather Vintage Rider VedenpitÄvÄt KatukÄsineet

Pris 39 EURO 139 EURO

Säästät 100 EURO (72 %)