Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

URBAN SOFTSHELL JC77 URBAN CE BLACK MOOTTORIPYÖRÄ KAIKISÄÄN TAKKI

56 %

129

EURO

289 EURO Säästät 160EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet

Urban jokasään moottoripyörätakki suunniteltu erityisesti miehille, keskipitkä ja erinomainen vedenpitävyys vedenpitävän kankaan ansiosta. Takki on valmistettu SOFTSHELL 320GSM -materiaalista ja siinä on polaarinen fleece-sisustus sekä prilaatiotäytteinen etu- ja takaosa, joka takaa erinomaisen lämmön ja mukavuuden.

Tässä takissa on myös irrotettava vetoketjullinen huppu, ja erittäin mukava pehmustettu kaulus tarjoaa ylimääräisen suojan ankaraa talvisää vastaan. Lisäksi takki on varustettu tuuletusvetoketjuilla sekä edessä että takana, mikä mahdollistaa optimaalisen ilmastoinnin.

Takki on kiinnitetty YKK-laatuisilla vetoketjuilla ja siinä on erityisesti matkapuhelimille suunniteltu sisätasku. Lisäksi takki on varustettu irrotettavilla olka- ja kyynärpääsuojilla, jotka täyttävät tason 2 homologoidut CE (EN1621-1: 2012) standardit.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä miesten kaupunkitakissa on poikkeuksellinen muotoilu ja toimivuus, joten se on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät mukavuutta, tyyliä ja suojaa kesällä ja kylmissä olosuhteissa.

CE-hyväksytty moottoripyörätakki
Prilaatio
Olkapäiden, selän, kyynärpäiden ja käsivarsien suojataso 2
Ilmastoitu kaikkiin sääolosuhteisiin
Vedenpitävä sisätasku
Erittäin pitkä selkäsuoja


Lue lisää