Filter

/

Filter

Nollaa suodatin

Sortera

Hinta

Koko

Display

BLACK DISSTRESSED CE-TASO 2 VEDENPITÄVÄT MC-SAAPPAAT

41 %

160

EURO

269 EURO Säästät 109EURO

Koko

DHL Hemleveranser*
Palaa 14 päivän kuluessa
Alin hinta takuu
Mittatilaustyönä valmistetut vaatteet
Edistä ylivertaista laatua ja tyyliä vedenpitävillä aitoa nahkaa olevilla MC-saappaisillamme. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti luomaan korkean suorituskyvyn saappaat, jotka sekä suojaavat että parantavat ajokokemustasi.

Hengittävällä kalvolla varustettu sisävuori lisää mukavuutta ja suojaa kosteudelta, tunnet olosi mukavaksi ja kuivaksi vaikeimmissakin olosuhteissa.
Käytännön muotoilun lisäksi näissä saappaissa on vahvistetut pohjat ja nilkkasuojat, jotka suojaavat sinua onnettomuuksien varalta. Suojauksen parantamiseksi materiaalia on myös vahvistettu vaihdevivun aiheuttamaa kulumista vastaan.

Saappaat ovat CE-hyväksyttyjä Taso 2 EN 13634:2017 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät korkeat suoja- ja turvallisuusstandardit. Lisäksi erikoiskäsitelty musta nahka on pehmeä ja vintage samettituntuma ja tarjoaa elegantin viimeistelyn, joka sopii kaikentyyppisiin moottoripyöriin ja tyyleihin.

Löydä ero näiden vedenpitävien, aidosta nahasta valmistettujen MC-saappaiden avulla, joissa laatu ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä tyylin ja mukavuuden kanssa.

* Aitoa nahkaa
* Vedenkestävä
* Polyesterivuori hengittävällä kalvolla mukavuuden takaamiseksi
* Säädettävä pohkeessa tarranauhalla
* Vetoketju sulkemista varten.
* Vahvistettu pohja
* Vahvistettu nilkkasuojaus
* Vahvistettu vaihdevivun kulumista vastaan.
* CE-hyväksytty Taso 2 EN 13634:2017
Lue lisää